Meer klanten bellen in de 1.5 meter economie

Arjan de Hoog van de Hoog Orchids vindt het jammer dat de Orchid Inspiration Days niet door zijn gegaan. In de 1.5 meter economie die we nu hebben, bereikt hij zijn klanten door meer te bellen. „Live afspreken zit er inderdaad helaas al een tijdje niet in. Een evenement is altijd een mooi moment om klanten te spreken.”

Wat verwacht jij nog van dit jaar?
„Ik hoop uiteraard dat er geen tweede dip komt. Want dan hebben we wel een probleem. We hebben nu nog wat vlees op de botten, en dat wil ik graag zo houden. Je kan er verschillende scenario’s op loslaten, maar we weten zo weinig. Voordeel is dat de productie nu wat lager is.”

Advies bij grote beslissingen
Samen met broer Marco is Arjan verantwoordelijk voor twee locaties in Delfgauw en Pijnacker. „We zijn een goed team. Hij doet de verkoop, en ik de teelt, techniek en de energie. Marco staat vooral in Delfgauw en ik hier in Pijnacker. Ook helpt onze vader Nico -75- nog mee. Hij geeft advies als we grote beslissingen moeten nemen.”

Arjan was vakgenoot in Vakblad voor de Bloemisterij (19 juni). Lees hier het hele verhaal in de digitale editie (alleen voor abonnees).

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties