Meer koopkracht bij Ede en Eelde door bezorgdienst

Plantion en veiling Eelde hebben een bezorgdienst voor klanten. De veilingen bezorgen bloemen en planten die bij de veiling zijn ingekocht bij klanten in de winkel. Met de dienst verwachten de veilingen meer koopkracht te trekken.

Eind december startte Plantion, na een testperiode, met een bezorgservice voor klanten in Nederland, België en Duitsland. In de toekomst verwacht ze door de bezorgservice ook interessant te zijn voor kopers van elders in Europa. Klanten kunnen bloemen en planten die ze bij de veiling in Ede kopen laten bezorgen.

Veiling Eelde, de regionale veiling van Royal FloraHolland, heeft ook een bezorgservice een bezorgservicee, Bezorg tot in je winkel. Ook zij starten, na twee pilots in 2020, dit jaar met de dienst. Plantion werkt samen met B&M Koeriers. Eelde doet het met Faber. Net als bij Plantion betreft de transportdienst bij Eelde werkzaamheden als het inplannen van het vervoer, verdichten, klaarmaken voor transport, facturering, zorg voor emballage en bezorgen.(..) 

Foto VVV Van Bree.

Zitten de veilingen de eigen klanten in de weg met de bezorgdienst? Lees het volledige artikel alvast via mijnbloemisterij.nl in het digitale magazine van de Bloemisterij.

Geen abonnement? Kijk hier of bel 071 5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties