Met 20 ha lelies verder onder de naam Dutch Lily Masters

  De kwekerij Paauw Lilies, Imanse Quality Lilies en Dutch Lilies, een samenwerking tussen Imanse en bollenkwekerij Wagenaar Lelies hebben de krachten gebundeld en gaan vanaf 9 november officieel verder onder de naam Dutch Lily Masters.

  Aan het roer staan Wim-Jan Paauw (48), André Imanse (52) en Klaas Wagenaar(40). Met hun fusiebedrijf verwachten zij klanten nog beter te kunnen bedienen. Dat kan onder andere via een hoger serviceniveau en een breder assortiment dat jaarrond geleverd kan worden. Ook de prestaties op de diverse teeltlocaties kunnen verbeteren door de fusie. Dutch Lily Masters beschikt in totaal over 20 ha kassen, verdeeld over zes locaties in Rijnsburg,  Lisserbroek en Almere. Daardoor kunnen de verschillende veilinglocaties goed bediend worden. Bij de ontwikkeling van het nieuwe merk Dutch Lily Masters lieten de eigenaren zich inspireren door de oude Hollandse meesters.

  De fusie en het ontstaan van Dutch Lily Masters is er een vanuit kracht, benadrukken de drie eigenaren. De bedrijven passen goed bij elkaar en het assortiment vult elkaar aan. Het drietal gaat samen investeren in nieuwe soorten, teelttechnieken, kleursoorten, et cetera.

  Meer informatie over Dutch Lily Masters is te vinden op de website: www.dutchlilymasters.nl

  In Vakblad voor de Bloemisterij nr. 44 spraken we Wim-Jan Paauw over de volledige fusie van de bedrijven. Dat artikel in online (na inlog) te lezen via deze link.

  Vanaf 9 november is dit het officiële logo waarmee het fusiebedrijf Dutch Lily Masters zich presenteert in de markt.
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties