Myplant & Garden uitgesteld vanwege coronavirus

De zesde editie van de Italiaanse Myplant & Garden, die van 26 tot en met 28 februari zou plaatsvinden, is uitgesteld vanwege het coronavirus. De sierteeltbeurs in Milaan wordt nu in september gehouden.

De organisatie van Myplant & Garden heeft besloten om de beurs uit te stellen vanwege de onzekere situatie in Italië door het coronavirus. Ook hebben diverse exposanten afgezegd en is de verwachting van de organisatie dat veel bezoekers niet naar Milaan komen voor Myplant & Garden. De organisatie nam haar besluit na overleg met bestuurders van de stad Milaan en de regio Lombardije.

De beurs wordt nu in september van dit jaar gehouden. Exacte data zijn nog niet bekend.

Vier mensen overleden

„Deze keuze houdt rekening met onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid en veiligheid van de exposanten, bezoekers en hun familie. We zijn er zeker van dat uitstel een kans biedt op verdere groei en ontwikkeling voor alle exposanten, bezoekers, en partners. Dit zou niet mogelijk geweest zijn van 26 tot en met 28 februari.”, stelt de organisatie van Myplant in een persbericht.

In Italië zijn ruim 150 mensen besmet met het coronavirus. Vier mensen zijn overleden. De regering in Italië heeft besloten een aantal gemeenten in de regio’s Veneto, Piemonte  en Lombardije te isoleren.

Lees hier meer over Myplant & Garden.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties