Naomi’s Wild West van Porta Nova

Rozenkwekerij Porta Nova uit Waddinxveen start maandag 8 april met de verkoop van White en Red Naomi! uit zijn nieuwste kas. Jong gewas, dus wild en onstuimig. Vandaar het tijdelijke merk, inclusief verpakking: Naomi’s Wild West.

Een nieuw gewas is een spannend avontuur, meldt Porta Nova bij de lancering van een tijdelijke merk voor een deel van zijn Red Naomi!. Het merk geldt ook tijdelijk voor de nieuwkomer in hun sortiment, de White Naomi!. Die jonge rozen in de nieuwe kas van ruim 8 ha. kunnen een vaasleven van 4-14 dagen hebben. En hun vormen of zelfs kleuren bij het openen kunnen een geweldige verrassing zijn. De mooiste en beste rozen van het nieuwe gewas zal Porta Nova selecteren en vanaf aanstaande 8 april zo’n 12 weken exclusief aanbieden via de veiling en directe verkoop onder het merk ’Naomi’s Wild West’.

Filmpje in Wild West-stijl

Porta Nova maakte ter introductie van het merk ’Naomi’s Wild West’ een filmpje in de Wild West-stijl, waarin ook mede-eigenaar Aad van Luijk in cowboy-outfit en met mondharmonica een rol speelt. Binnenkort meer over de nieuwbouw en de plannen van Porta Nova in het Vakblad voor de Bloemisterij.

https://www.facebook.com/PortaNovaRoses/videos/822734721425503/

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties