Nieuwbouw Fulfilment Center Arcen geopend

  Sinds 1 januari heeft Fulfilment Center Arcen een magazijn van 18.000 m2 in gebruik genomen. Het bedrijf speelt hiermee in op de toenemende vraag van webshops naar fulfilment-diensten voor de handel in planten.

  Fulfilment Center Arcen is gespecialiseerd in inkoop, verpakken en versturen van planten in dozen of op pallets. Webshops zijn de belangrijkste afnemers. Het bedrijf signaleert een toenemende vraag naar fulfilment voor webshops binnen de plantensector. „Een verschuiving die niet meer is te stoppen”, aldus algemeen directeur Frank Deriet.

  Het nieuwe Fulfilment Center Arcen bestaat uit een magazijn van 18.000 m2, 30 docks, koelinstallaties en kantoren en ligt op een perceel van in totaal 10 ha. (Foto: fca)

  Grote bestellingen

  Het bedrijf biedt pallettransport aan voor consumenten die grote bestellingen willen doen van onder andere haagplanten, mediterrane planten. Op dit moment levert Fulfilment Center Arcen aan klanten in 11 landen, maar het wil groeien naar 26 landen. Voor de inkoop heeft het bedrijf samenwerkingsverbanden met kwekers in Europa en daarnaast komen planten vanuit de eigen kwekerijen Roobeek en Dutch Garden Plants.

  Op 7, 8, 9 februari organiseert Fulfilment Center Arcen een beurs gericht op webshops van tuin-, terras en balkonproducten. Aanmelden kan via support@fcaarcen.nl

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties