Open inschrijving voor Golden Singolo Award

Voor het eerst in het vierjarig bestaan van de Golden Singolo Award – een door phalaenopsisteler Opti-flor in het leven geroepen prijs voor bloemisten, bloemenarrangeurs en bloemenspecialisten in tuincentra – mogen ondernemers zich ook zelf aanmelden voor deelname. De prijsuitreiking van de vierde editie vindt op 18 november plaats tijdens de ’Orchid Inspiration Night’ van brancheorganisatie VBW.

Opti-flor werkte tot nu toe met een voorselectie, waarbij criteria gelden als: zakelijk inzicht, onderscheidend vermogen, vakmanschap, creativiteit en uitstraling. Ook een succesvolle inzet van social media en nieuwe communicatiemiddelen is belangrijk, evenals het gebruik van Opti-florproducten. De orchideeënteler uit Monster heeft echter besloten de wedstrijd ook open te stellen voor ondernemers die zichzelf aanmelden.

Een jury bestaande uit onder andere Pim van den Akker, oprichter van Flower Factor en één van ’s werelds bekendste floral designers, en directeuren Marco en René Hendriks van Opti-flor, beoordelen de kandidaten. Bloemisten, bloemenarrangeurs, bloemenspecialisten in tuincentra en andere orchideeprofessionals kunnen zich aanmelden voor deelname via www.goldensingoloaward.nl.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties