Orchidee op de kalender

De internationaal bekende mode illustrator Meagan Morisson heeft twaalf orchideeënillustraties gemaakt, gecombineerd met bijzondere evenementen, van geboorte tot huwelijk.  Deze illustraties vormen samen een jaarkalender, die op de Dag van de Orchidee gepresenteerd zal worden.

Donderdag 7 september vindt voor de zesde keer de internationale Dag van de Orchidee plaats. Op deze dag staat de orchidee in de schijnwerpers en wordt de nieuwe orchideeënkalender gepresenteerd. Alle twaalf illustraties met orchideeën van Meagan Morisson zijn vanaf donderdag hier te bekijken. Vanaf deze plek kunnen bezoekers de hele kalender downloaden.

De internationale Dag van de Orchidee is een gezamenlijk initiatief van Stichting Bloemenbureau Holland en de Europese Unie en onderdeel van de meerjarige campagne  ‘Show who you are’. Het doel van deze campagne is om consumenten in Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland op de hoogte te stellen van de veelzijdigheid van de orchidee, om ze zodoende te inspireren en om bekendheid en verkoop te stimuleren.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties