Praat mee over pensioenregeling, arbeidstijdenregeling en binden van personeel

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw nodigt ondernemers in de (glas)tuinbouw uit voor drie webinars: over de arbeidstijdenregeling, de pensioenregeling in de land- en tuinbouw en binden en boeien van werknemers.

Op 20 september om 10.30 uur staat inplannen van personeel op het programma. Tijdens dit webinar wordt de arbeidstijdenregeling uit de cao Glastuinbouw besproken, waaronder het jaarurenmodel.

Op 3 oktober om 10.30 uur geeft opleidingsmanager Anneke Postma van Kasgroeit praktische tips over het behoud van goede werknemers binnen uw bedrijf.

Niet alle werknemers zullen doorwerken tot hun pensioen. Wat doe je als ondernemer in zo’n geval? Maartje Jager (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) en pensioenconsulent Robin Bond (BPL) praten je graag bij op 9 oktober, om 14.30 uur.

Webinar

Een webinar is een online seminar, waarin je een livepresentatie in beeld en geluid kan volgen. Via de chatfunctie zijn vragen te stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Aanmelden kan via een aanmeldformulier: link voor binden en boeien personeel, link voor pensioenregeling en link voor inplannen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties