Schlumbergera Tricolore, de eerste noviteit Hofland Flowering Plants

Op de Trade Fair in de Decorumstand was de noviteit schlumbergera Tricolore te bewonderen. Sinds lange tijd weer assortimentsnieuws van het bedrijf, de eerste sinds het bedrijf dit jaar van naam veranderde.

Sinds dochter Annemiek Hofland begin 2016 is toegetreden tot het bedrijf werkt Hofland Flowering Plants sterker aan zijn bedrijfsuitstraling. Resultaat is schlumbergera Tricolore, eigenlijk een verbeterde versie van schlumbergera Duet waar te weinig ruchtbaarheid aan is gegeven.

Schlumbergera Tricolore bevat drie verschillende kleuren roze, rood en witte. Eigenlijk dus drie verschillende soorten sterk geselecteerd op uniformiteit: gelijke bladhoogte en gelijktijdige bloei. De bloei heeft ook een verrassend effect, omdat gedurende de bloeiperiode ook steeds een andere kleur zich het sterkst openbaart.

Vanaf de week zijn de eerste schlumbergera Tricolore verkrijgbaar. Tot en met week 51 zijn wekelijks 20.000 planten leverbaar. Dus ook rond Kerst een extra toevoeging aan het assortiment. Tijdens Kerst is de Tricolore verkrijgbaar in speciale ’Cozy’ potcover in potmaat 10,5 cm.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties