Spuitlicentie.nl in handen van LTO

LTO Ledenvoordeel heeft per 1 september Spuitlicentie.nl overgenomen van Reed Business. Het paste niet meer bij de corebusiness van de uitgever, terwijl LTO Ledenvoordeel zich juist meer wil richten op e-learning.

Spuitlicentie.nl heeft op dit moment circa 10.000 gebruikers. Via de site kunnen ondernemers op eenvoudige, kwalitatief goede en effectieve manier bieden om kennis opdoen en hun licentie behalen of verlengen. LTO onderschrijft het belang van kennisoverdracht met betrekking tot gewasbescherming. „En met e-learning je spuitlicentie behalen of actueel houden is efficiënt. Zelfs last-minute als de tijd begint te dringen”, meldt Arnout Goeman, manager bij LTO Ledenvoordeel.

LTO Ledenvoordeel is de inkooporganisatie voor leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB. De naam houdt volgens Goeman niet in dat LTO-leden andere tarieven gaan betalen dan niet-leden. De huidige tarieftastelling blijft voorlopig gehandhaafd. Die varieert van € 80 tot  € 318, afhankelijk van welke module wordt afgenomen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties