Star & Van der Gugten lijft Belgische cash & carry De Rijcke in

Star & Van der Gugten lijft De Rijcke in, een Belgische cash & carry voor bloemen en planten. Dit hebben beide bedrijven dinsdag bekendgemaakt. Het Nederlandse groothandelsbedrijf ziet met deze deal nieuwe afzetkansen op de Belgische markt, zo verklaart directeur Henny van der Gugten.

De twee ondernemingen werkten al nauw samen met elkaar. De Rijcke biedt haar klanten de mogelijkheid om dagvers producten in te kopen, die ze dan later op de dag in Wetteren (bij Gent) kunnen afhalen. Star & Van der Gugten heeft cash & carry bedrijven in Nederland (of participeert daarin) en levert aan bloemisten en groothandelaren via een webshop en vanuit de hoofdvestiging op Royal FloraHolland Rijnsburg.

Zowel Star & Van der Gugten richten zich naar eigen zeggen op het betere assortiment bloemen en planten en de nicheproducten daarin. De Rijcke betrok al betrokken bij My-Blush, een dochteronderneming van Star & Van der Gugten. Dat wordt binnen de nieuwe constellatie verder geïntensiveerd.

De naam van De Rijcke bvba blijft bestaan. De dagelijkse leiding van het bedrijf komt in handen van Wout van der Gugten. Hij gaat in België wonen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties