Startups vergaren kennis van tuinders op HortiContact

Zoals elk jaar moeten veel bezoekers van HortiContact de weg naar de eerste verdieping vinden. Dat is vaak later op de dag of als het tijd is om gratis te gaan eten in het restaurant op de eerste verdieping. Echter, nu was ook op de eerste dag het bezoek aan de stands op de eerste verdieping niet om over naar huis te schrijven.

foto: Hans Korbee

Startups op het HortiHeroes Start-Up plein waren die dag dan ook behoorlijk teleurgesteld over de aanloop. Hun plein bevindt zich, evenals het Starterspaviljoen, het Fossielvrij Plaza en de Soft Fruit Experiennce op deze verdieping. De tweede dag heeft de beursorganisatie de looprichting en aanduiding naar deze happenings verbeterd, resulterend in veel meer aandacht. Nu konden de de startups ervaren dat de beurs met haar gemoedelijke karakter en veel ondernemers onder de bezoekers een prima podium is om producten te tonen, ook al zitten ze nog in een ontwikkelingsfase.

Ivar de Wit van Skelex (links) en Sjoerd Tijmons van Pats Indoor Drone Solutions zijn na een moeizame start zeer te spreken over HortiContact als podium voor hun startups.

HortiContact is vandaag, 21 februari, ook nog te bezoeken van 13 tot 19 uur. De trap op gaan is aan te bevelen en niet alleen om iets te gaan eten of drinken. Zowel boven als beneden is genoeg te beleven, zoals deze korte foto-impressie duidelijk maakt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties