Together2Grow introduceert nieuwe alstroemeria’s

Alstroemeriakwekerij Together2Grow introduceert de komende periode twee noviteiten: Dynamite & Casanova. Dynamite is felrood en Casanova magentakleurig.

De noviteit Dynamite heeft een krachtige rode kleur en vurig gele accenten. Dynamite is de eerste rode Florinca en dat betekent een vaasleven van minstens drie weken, meldt Decorum-kweker Togerther2Grow. De Florinca rassen, in de volksmond ook wel tros-Alstroemeria genoemd, hebben stevige stelen en vele, kleine bloemen. Dynamite is vanaf week 27 verkrijgbaar bij Together2Grow in de nieuwe ‘Feel’ uitstraling van Decorum en zal voorlopig (nog) niet te koop zijn aan de veilingklokken.

Casanova
Alstroemeria Casanova heeft een bijzondere magenta kleur en sterke bladeren. Deze noviteit staat bekend om zijn uitstekende knopprestatie. Hij is verkrijgbaar vanaf week 31 in luxe, vierkante Decorumhoes aan de veilingklok in Aalsmeer en direct bij Together2Grow.
Behalve deze twee noviteiten introduceert Together2Grow in de loop van het najaar het ras ‘Blush’; een uitbereiding van de Charmelia lijn.

Bron en foto’s: Pull Position

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties