TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij heeft in oktober nog plek

  In oktober start de vijfde editie van TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Dit gesubsidieerde programma is ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers in de boomkwekerijsector.

  Binnen TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij werken deelnemers samen met coaches aan antwoorden op vragen als: hoe kan je je bedrijf verder professionaliseren? Hoe kan je inspelen op de kansen die er zijn? Hoe kan je een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen?

  Verder is er aandacht voor de verdere ontwikkeling van een ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger op het gebied van ondernemerschap en leiderschap.

  Een van de vragen die aan bod komt: Hoe kan je een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? (Foto: Ondernemerschap Academy)

  Vijf bijeenkomsten

  Dit gesubsidieerde programma is ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers en bestaat uit vijf bijeenkomsten, 1-op-1 coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en een aantal bedrijfsbezoeken. Daarnaast worden deelnemers tijdens het programma begeleidt door een coach, die fungeert als sparringpartner voor de strategie van hun bedrijf én ontwikkeling als leidinggevende en ondernemer.

  TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij is ontstaan uit een samenwerking tussen de LTO,  Rabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij en Ondernemerschap Academy.

  Kijk hier korte film met reacties van (oud-)deelnemers.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties