Trade Fair Naaldwijk digitale editie 17 en 18 maart

De Trade Fair Naaldwijk vindt dit jaar digitaal plaats in verband met het coronavirus. Deze digitale editie is op woensdag 17 en donderdag 18 maart 2021. De bloemenveiling wil hiermee vraag en aanbod bij elkaar brengen, meldt zij op haar website. „We hebben bij de Social Trade Fair in januari gezien dat er een zeer groot en internationaal bereik behaald kan worden. Deze ervaring gebruiken we om ook deze beurs goed bij onze klanten onder de aandacht te brengen.

Op de Trade Fair Naaldwijk Digital kunnen alle productgroepen gepresenteerd worden. Kopers en bezoekers kunnen via de website het gewenste aanbod selecteren (bijvoorbeeld snijbloemen, kamerplanten groen- en bloeiend, tuinplanten, kuip- en terrasplanten). Onder de kopers is met name de interesse in noviteiten, seizoenproducten, segmentontwikkelingen en productinformatie groot, aldus Royal FloraHolland.

Een impressie van de Trade Fair Naaldwijk, een jaar geleden. Vlak voordat de coronacrisis zijn intrede deed in Nederland.

Tijdens de Trade Fair Naaldwijk Digital is er een programma met presentaties en livestreams. Royal FloraHolland biedt aan om (vooraf) online filmpjes te maken van het actuele aanbod van kwekers, zodat de klant dit kan bekijken op de Trade Fair Naaldwijk. De kosten voor een bedrijfsfilm van 2.5 minuut kost 970 euro voor leden van de veiling. Voor aanvoerders en veredelaars kost dit 1350 euro. Dat is te lezen op deze pagina waar de bloemenveiling naar verwijst bij inschrijving.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties