Twee nieuwe deelnemers voor Orchid Inspiration Days 2018

De Hoog Orchids uit Delfgauw en Wooning Orchids uit Bleiswijk sluiten aan bij de Orchid Inspiration Days. Het evenement heeft daarmee in 2018 veertien deelnemende kwekerijen.

De Hoog Orchids  is op 5,2 ha gespecialiseerd in Dendrobium Nobilé en Wooning Orchids teelt op 9 ha zowel Dendrobium Nobilé als phalaenopsis. De twee bedrijven vormen met hun sortiment en bijbehorende concepten voor een aanvulling op hetgeen tijdens de eerste editie van de Orchid Inspiration Days in 2016 te zien was. Dit evenement is bedoeld voor zakelijke relaties van de kwekerijen; de klant en eindklant wil men op de kwekerij informeren en inspireren met sortiment, concepten en innovaties binnen het bedrijf.

In 2018 is het evenement van 6 t/m 14 juni in drie regio’s van Nederland. Op de Royal FloraHolland Trade Fair in week 45 zullen de veertien deelnemers aan de Orchid Inspirations Days de zintuigen ook alvast prikkelen in hun stands.

De deelnemende bedrijven in 2018 zijn: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, Lansbergen Orchideeën, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg.  Het bedrijf Cympha Orchideeën uit Bleiswijk neemt niet meer deel aan het evenement.

Op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days: Facebook, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het event bijgehouden.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties