Lodewijk Hoekstra wordt nieuw gezicht De Grote Tuinverbouwing

TV-programma Robs Grote Tuinverbouwing is vanaf zaterdag 1 september terug in een nieuw jasje en met een nieuwe naam: De Grote Tuinverbouwing. Nieuw gezicht in het programma is Lodewijk Hoekstra, mede-oprichter van NL Greenlabel en bekend van Eigen Huis & Tuin.

Ivo Putman (links) en Lodewijk Hoekstra zijn voortaan te zien in De Grote Tuinverbouwing op SBS6.

In de rubriek ‘Lodewijks Groene Geluk’ toert Hoekstra wekelijks in een speciale bus door het land om mensen op plezierige wijze te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij bewoners zien hoe makkelijk het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk bijvoorbeeld hoe je eenvoudig regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewust te maken van duurzaamheid.

Robs Wereld

Rob Verlinden doet zoals bekend een stapje terug, maar is wel aanwezig in het programma met de nieuwe rubriek ‘Robs Wereld’. In zowel Nederland als het buitenland gaat hij op zoek naar bijzondere planten.

De tuin make-over blijft een vast ingrediënt van het programma. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur.

Het programma is vanaf zaterdag 1 september wekelijks te zien op SBS6,  van 17.00 tot 18.15 uur.

guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JOKE
JOKE
5 jaren geleden

Kan je je aanmelden voor Lodewijk grote tuin verbouwing.

JOKE
JOKE
5 jaren geleden

Kan ik mij ook opgeven voor deelname Lodewijks grote tuin verbouwing.

Gr Joke

R.G. Mathurin
R.G. Mathurin
3 jaren geleden

ik wil zo graag ke vriend opgeven misschien kan ik hem hiermee weer opvrolijken omdat hij een moeilijk tijd heeft doorgemaakt en ook verlies van zijn moeder hij os gek op tuinieren