De herfst ontluikt in Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen viert de afsluiting van het tuinseizoen met de show Herfstig! Van zaterdag 5 oktober tot en met zondag 3 november wordt de pracht van de herfst getoond in het bloemen- en plantenpark in Arcen. Duizenden chrysanten, calluna’s en andere herfstbloeiers zijn te bewonderen in arrangementen.

Verdeeld over de vijftiental tuinen die Kasteeltuinen Arcen rijk is, zijn composities aangeplant die door hun grootte en felle kleuren een bijzonder effect hebben. Voor deze objecten zijn duizenden chrysanten, heideplanten en andere herfstbloeiers gebruikt. Ook de borders in de tuinen worden aangeplant met een afwisselend assortiment van herfstbloeiers.

Een team van lokale bloemarrangeurs verzorgt een bloemenshow in herfstthema in het eeuwenoude kasteel. Zij hebben onder meer het bordes en de ontvangsthal in stijl gedecoreerd.

Lichtkunstfestival

Herfstig! is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast is het park van 11 tot en met 20 oktober ook in de avonduren geopend voor het Lichtkunstfestival Enchanted Gardens.

Bron en foto’s: Kasteeltuinen Arcen

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties