Silke Schoenaker wint kwalificatiewedstrijd Skills

Vrijdag 24 januari vond bij Aeres MBO Velp de kwalificatiewedstrijd Bloem voor Skills the Finals plaats. Acht deelnemers hebben zich geplaatst voor deze finalewedstrijd, die begint maart in Leeuwarden wordt georganiseerd. Silke Schoenaker, student van Zone.college, won de kwalificatiewedstrijd met net één punt voorsprong op nummer 2: Rik Masson van Aeres Velp.

De acht winnaars (in willekeurige volgorde) zijn: Anna van Keeken van Curio, Roos Maat van Lentiz, Rik Masson van Aeres MBO, José Meems van Terra, Fleur Rijkes van Clusius College, Silke Schoenaker van Zone.college, Vyrena van der Wekken van Scalda en Femke Wouda van Nordwin College. Zij gaan van 4 tot en met 6 maart meedoen aan Skills the Finals in Leeuwarden. Daar moeten ze binnen een bepaalde tijd de opdrachten binnen de categorie bloembinden voltooien. Daarna bepaalt de jury via een puntensysteem wie Nederlands Kampioen wordt.

Silke Schoenaker.
Rik Masson.

Bron: Aeres Velp | Foto’s: Aeres Velp en Bloem&Blad

Dit artikel verder lezen?

Wachtwoord vergeten
Nog geen abonnee?

Direct registreren

Uw voordelen

  • Het betrouwbare vakblad tien keer per jaar bij u op de deurmat
  • Vakinformatie over alle facetten van de bloemendetailhandel, de bedrijfsvoering, productpresentatie, verkoop en personeelsbeleid
  • Toegang tot online besloten artikelen en data
  • Exclusieve toegang tot digitale vakbladen database
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties