Tentoonstelling ‘A Tribute to Flowers’ verlengd

Het Flower Art Museum in Aalsmeer koerst af op een bezoekersrecord met de tentoonstelling ‘A Tribute to Flowers’ van fotograaf Richard Fischer en beeldhouwer Jean Jacques Argueyrolles. Vanwege de enthousiaste reacties is besloten de expositie te verlengen tot en met zondag 12 januari.

Richard Fischer is een van de meest prominente botanische fotografen. Door bloemen haarscherp en met veel oog voor detail en compositie te presenteren, wil hij mensen bewust maken van de schoonheid en het belang van de natuur. In de tentoonstelling in Aalsmeer zijn ruim vijftig werken op groot formaat te bezichtigen, waaronder foto’s van soorten die met uitsterven worden bedreigd.

Speciaal voor deze tentoonstelling maakte de Franse beeldhouwer Jean Jacques Argueyrolles een aantal bronzen beelden geïnspireerd op de foto’s van Fischer. In zijn werk spelen vrouwfiguren en Aziatische invloeden een rol.

Gezien de belangstelling en reacties heeft het museum in overleg met de kunstenaars besloten de tentoonstelling een week te verlengen, tot en met 12 januari. Op die manier is er na de kerstvakantie nog een extra weekend om deze expositie te bezoeken.

Bron: Flower Art Museum | Foto’s: Richard Fischer en Wieneke van Rossum

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties