Toparrangeurs geven demonstratie op Bloem&Blad plein Trendz

Toparrangeurs Pascal Zijlmans, Renée Klatten, Karin de Man en Syl Meijer geven op het Bloem&Blad plein op Trendz voorjaar verschillende demonstraties. De beurs vindt plaats van 12 tot en met 14 januari in de Evenementenhal in Gorinchem.

Zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 januari zijn er de hele dag op het Bloem&Blad plein workshops en demonstraties van verschillende arrangeurs. Zondag 12 januari laat Pascal Zijlmans van Ambianze Bloem & Sfeer in verschillende demonstraties zien met welke bloemen en planten je bijzonder bloemwerk kunt maken in het thema winter/beginnende lente. Zijn demonstratie wordt afgewisseld met een inpakworkshop door Renée Klatten van Leaf Bloemen, die de bezoekers voorbeelden van stijlvol inpakken laat zien, maar iedereen kan ook zelf aan de slag met verpakken.

Bloem&Blad Talent Award

Maandag is het dan tijd voor de eerste wedstrijd om de Bloem&Blad Talent Award, waarin drie finalisten, Carmen Geurtsen, Richelle Moolenaar en Janno Wuite, met elkaar de strijd aangaan om de felbegeerde titel Bloem&Blad Talent van het jaar 2020.

Dinsdag, de laatste dag van de voorjaarsbeurs, geeft ’s morgens Karin de Man een demonstratie met als thema ‘stijlvolle bloemwerken’, gevolgd door de workshop ‘Hoe houd je je bloemen langer mooi’ door Syl Meijer. En ook Renée Klatten geeft deze dag nog een inpakworkshop.

Al met al volop inspiratie voor alle bloemisten die welkom zijn op Trendz en het Bloem&Blad plein in het bijzonder. Alle demonstraties en workshops worden mogelijk gemaakt door Bloemengroothandel Van der Vijver, Chrysal International, Decoflorall, Agro Wool en Broekhof adding value.

Dit artikel verder lezen?

Wachtwoord vergeten
Nog geen abonnee?

Direct registreren

Uw voordelen

  • Het betrouwbare vakblad tien keer per jaar bij u op de deurmat
  • Vakinformatie over alle facetten van de bloemendetailhandel, de bedrijfsvoering, productpresentatie, verkoop en personeelsbeleid
  • Toegang tot online besloten artikelen en data
  • Exclusieve toegang tot digitale vakbladen database
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties