De Boomkwekerij Nieuws Bouwbord Laanboomhuis feestelijk onthuld

Bouwbord Laanboomhuis feestelijk onthuld

0

Maandag 4 februari is het bouwbord van het Laanboomhuis, het toekomstige vlaggenschip van Tree Centre Opheusden, feestelijk onthuld.

Bij de onthulling was een grote groep belanghebbenden aanwezig, vanuit bedrijfsleven (waaronder diverse kwekers en leden van TCO) en vanuit overheid: Peter Drenth, gedeputeerde van provincie Gelderland, en onder andere Hans Keuken, wethouder van gemeente Neder-Betuwe alsmede voorzitter van het Laanboompact.

Het bouwbord was omgeven met een groot zeil. Voor de onthulling tilde een bomenlaadkraan het zeil ervanaf.

„We hadden lange tijd uitgekeken naar dit feestelijke moment”, zei TCO-voorzitter Kees van Rooijen na de onthulling. „We waren verguld met zoveel belangstelling vanuit bedrijfsleven en overheid.” Lees binnenkort meer over het Laanboomhuis in het digitale magazine van De Boomkwekerij.

TCO-voorzitter Kees van Rooijen (rechts) sprak de aanwezigen toe in het Damcon-gebouw. Hiertegenover, op het ABC-terrein, zal het Laanboomhuis verrijzen.

Foto’s: TCO

Arno Engels
Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

Reageer op dit artikel

avatar