Bram Fransen uitgeroepen tot Jong Boomkwekerij Talent

Bram Fransen, eigenaar van Florizon Plants, is op Plantarium uitgeroepen tot Jong Boomkwekerij Talent. Hij kwam als het meest veelzijdige talent naar voren na drie wedstrijdonderdelen.

Tien jonge boomkwekers streden op de beursvloer om de eretitel. Daarbij moesten zij antwoord geven op pittige inhoudelijke vragen en een potmachine van Javo op de juiste potmaat instellen. Bij een eerste opdracht  moesten de kandidaten in teams zo snel als mogelijk een order pikken. SAP Holland had een buffer met tien verschillende planten klaargezet waaruit de jongeren er acht bij elkaar moesten zoeken. De kar moest daarna gesealed bij een finish worden afgeleverd.

Daarnaast heeft een deskundige jury de kandidaten beoordeeld op tal van aspecten die belangrijk zijn in het ondernemerschap. Ook die beoordeling telde mee in het eindresultaat.

Alles bijeen kwam Bram Fransen als beste uit de bus. Hij kreeg uit handen van vruchtboomkweker Han Fleuren, die de wedstrijd op onnavolgbare wijze live becommentarieerde, een trofee. Maar ook alle andere deelnemers werden nogmaals bekroond als jong talent.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties