Collectief My Peony en Dutch Flower Group bundelen krachten in pioenroos

  My Peony Society uit Rijnsburg, het verbond van kwekers, handelaren en bloemisten in de vermarkting van pioenrozen, gaat een strategische samenwerking aan met de Dutch Flower Group. Dit verbond vergroot volgens My Peony de logistieke efficiency en de afzetmogelijkheden voor de aangesloten kwekers en handelsbedrijven.

  Dit hebben My Peony en Dutch Flower Group donderdag bekendgemaakt. My Peony is marktleider in pioenrozen en vermarkt deze vanuit Rijnsburg naar vele handelsbedrijven in binnen- en buitenland. ,,Krachtenbundeling met Dutch Flower Group biedt voor My Peony veel toegevoegde waarde. Het bijzondere seizoensproduct pioenroos kunnen wij met een grotere logistieke efficiency en met meer afzetmogelijkheden gaan vermarkten. Dit is zowel voor de kwekers als de handelsbedrijven een win-win situatie,” aldus Ernst Star, directeur van My Peony.

  Binnen Dutch Flower Group neemt My Peony vanuit haar expertise een eigen positie in op dit onderscheidende specialisme en werken aan verdere uitbouw van haar internationale marktpositie op pioenrozen, zo valt te lezen in de verklaring. Directie en management van My Peony blijft ongewijzigd en bestaat naast Ernst Star uit Marty Star en Lennart Paauw.

  Lennart Paauw, Harry Brockhoff (CFO van DFG), Ernst Star, Marty Star ondertekenen de overeenkomst.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties