Digitale standhouders in de prijzen bij GrootGroenPlus

Op de eerste dag van de digitale editie van GrootGroenPlus vielen drie standhouders in de prijzen: Lodders Boomkwekerijen, Boomkwekerijen Zundert en de Nationale Boomfeestdag.

De Zunderts Groen Imago Prijs werd gewonnen door Lodders Boomkwekerijen uit Wernhout. Deze prijs is door de gemeente Zundert in het leven geroepen als aanmoedigingsprijs voor het bedrijf dat tijdens GrootGroenPlus in hun stand duidelijk het groene imago laat zien waar Zundert naar streeft. Dit jaar ging de prijs naar het digitale exposantenprofiel van Lodders Boomkwekerijen. „Jullie hebben een video gemaakt die bezoekers extra nieuwsgierig maken om jullie bedrijf te bezoeken”, aldus de jury. Kweker Marc Lodders nam de prijs in ontvangst.

Marc Lodders neemt – in de studio van GrootGroenPlus – de Zunderts Groen Imago Prijs in ontvangst.

De Jac. Lodders prijs voor de beste groene stand ging naar Boomkwekerijen Zundert. „De fraaie website gaf de doorslag”, aldus de jury.

De Jan van Dongen prijs voor de beste stand van toeleveranciers was voor de Nationale Boomfeestdag. Namens de jury zei Corné de Vooght: „De Nationale Boomfeestdag heeft een uitnodigende presentatie gemaakt gericht op de doelgroep.”

De Vooght gaf andere bedrijven met een exposantenprofiel nog een tip mee. „Ik zie dat kwekers zich bij hun presentatie veelal richten op hun eigen bedrijf. Zij zouden zich ook wat meer tot hun doelgroep kunnen richten.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties