Garden Trials presenteert zich in digitaal magazine

Ruim twintig deelnemers van de Garden Trials and Trade presenteren zich dit jaar voor het eerst in een digitaal beursmagazine.

Op 11, 12 en 13 juni 2019 vindt de tweede editie van Garden Trials and Trade plaats. De 33 deelnemers tonen tijdens het evenement de nieuwste veredelingsresultaten op het gebied van houtige gewassen en vaste planten. 21 deelnemers van de beurs presenteren zich vooraf in een digitaal magazine.

De organisatie is zeer blij met het digitale beursmagazine. „Naast de algemene informatie over de beurs, kunnen de deelnemers zich professioneel op hun eigen pagina presenteren. Bijzonder is dat elke deelnemer de eigen pagina ook kan inzetten bij de promotie van hun deelname. Zo geven we de deelnemers een extra tool om de beurs bij hun klanten onder de aandacht te brengen”, zegt beursmanager Jos van Lint.

Het beursmagazine is in het Nederlands en Engels beschikbaar. De 21 bedrijven geven in het magazine een inkijkje in hetgeen zij op de beurs gaan presenteren. Daarnaast staat in het magazine de algemene informatie over de beurs en de nieuwighedenkeuring en is de plattegrond en deelnemerslijst opgenomen. Het beursmagazine is tot stand gekomen in samenwerking met Hortipoint Mediaproducties.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties