Henk Raaijmakers ontvangt koninklijke onderscheiding

Henk Raaijmakers is afgelopen week benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Raaijmakers kreeg de onderscheiding uit handen van burgemeester Greet Buter van Deurne bij de viering van het 125-jarig jubileum van ZLTO.

Raaijmakers nam op deze bijeenkomst officieel afscheid na een periode van vijftien jaar als bestuurslid. Raaijmakers was van 2006 tot 2009 actief als bestuurslid van ZLTO-afdeling Deurne en van 2009 tot 2015 als voorzitter van diezelfde afdeling. In 2009 trad hij tevens toe tot het bestuur van LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen. Van 2015 tot en met 2020 was hij voorzitter van de Vakgroep Bomen.

Oprichting CEMP

Tijdens zijn voorzitterschap van Vakgroep Bomen was Raaijmakers onder meer verantwoordelijk voor de oprichting van de Coöperatie Effectief Middelenpakket (CEMP). In zijn laatste maanden als voorzitter zat Raaijmakers in het Crisisteam Tuinbouw dat was opgericht naar aanleiding van de uitbraak van corona.

In De Boomkwekerij 25-2020 blikt Raaijmakers in een interview terug op zijn periode als Vakgroep-voorzitter. Lees dit interview op mijnboomkwekerij.nl

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties