Jan van Seventer niet langer beursmanager Plantarium


Jan van Seventer is niet langer betrokken bij de organisatie van Plantarium. Rob van Rijswijk, managing director bij Beewan, neemt een deel van zijn taken over.

Van Seventer was tot voor kort beursmanager Plantarium namens Beewan, het bedrijf dat ruim een jaar geleden door het bestuur van Plantarium in de arm is genomen om te zorgen voor een nieuwe koers voor de vakbeurs. „Van Seventer was niet de enige die zich met Plantarium bezig hield”, zegt Van Rijswijk. „We doen het vanuit Beewan met een heel team en blijven dit ook zonder Van Seventer doen.”

On hold

Vorige week maakte het bestuur van Plantarium bekend dat de voorbereidingen voor de editie van dit jaar zijn stopgezet. Volgens het bestuur geeft de huidige wereldwijde pandemie te weinig zekerheid om garanties te kunnen geven voor een internationale vakbeurs in september. Verdere voorbereidingen worden om die reden niet opgestart, maar de beursorganisatie houdt nog een kleine slag om de arm.

Jan van Seventer is niet langer beursmanager Plantarium. (Foto: Ron Barendse)

„In april zou de inschrijving voor Plantarium worden geopend, maar dat hebben we dus niet gedaan”, zegt Van Rijswijk. „Voor mijn gevoel kunnen we uiterlijk begin juni nog beoordelen of Plantarium kan doorgaan. Veel later niet meer, dan is het te kort dag voor ons en de deelnemers om zaken te organiseren. Voor nu staat de voorbereiding dus ’on hold’, maar als team zijn we optimistisch. Er is nog een kleine mogelijkheid dat de beurs er komt.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties