Kwekers als apothekers van de toekomst?

Kunnen kwekers de apothekers van de toekomst worden? Op de komende Kennisdagen Boomkwekerij van Vitelia Agrocultuur zal een landbouwexpert ingaan op deze vraag.

De vraag staat centraal in een verhaal van Theo Mulder die gastspreker is op de kennisdagen. Mulder is directeur van het Friese landbouwbedrijf Mulder Agro en voorzitter van Symphony of Soils: een stichting die de gezondheidsrelatie tussen bodem, plant, dier en mens wil duidelijk maken. ’Twee handen vruchtbare grond bevatten meer leven dan er mensen op aarde leven’, stelt Mulder.

Kennisdagen in regio Boskoop en Lottum

De eerste kennisdag van Vitelia is op woensdag 11 september in Hazerswoude-Dorp in combinatie met Salixkwekerij Bontekoe. De tweede kennisdag is woensdag 25 september in Lottum in combinatie met B&B Plant.

Op beide dagen zal Vitelia resultaten van proeven laten zien, alsmede noviteiten waaronder techniek om onkruid met elektriciteit te bestrijden. Kwekers kunnen een bezoek aan de kennisdag laten meetellen voor het verlenging van de spuitlicentie. Aanmelden via deze link.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties