Nieuwe vacaturesite Boskoopwerkt.nl van start

Greenport Boskoop start een nieuwe vacaturesite. Onder de naam Boskoopwerkt.nl kunnen bedrijven hun vacatures plaatsen en zichzelf voorstellen. De eerste bedrijven hebben dit inmiddels gedaan.

De vacaturesite wil zich onderscheiden door te werken met foto’s en video’s van de bedrijven die een vacature op het platform plaatsen. ’Geen saaie, lange teksten’, aldus de initiatiefnemers.

Hulp bij bedrijfsvideo

Omdat niet ieder bedrijf beeldmateriaal op de plank heeft liggen waarmee het zich goed presenteert aan de werkzoekende, ondersteunt Greenport Boskoop bedrijven hierin. Dit jaar kan via Greenport Boskoop tegen een beperkte investering een korte bedrijfsvideo worden gemaakt.

De eerste bedrijven hebben hun vacatures op het platform gezet. (Foto: Boskoopwerkt.nl)

Boskoopwerkt.nl is een initiatief van Greenport Boskoop en Stichting Open Kwekerijdag Greenport Boskoop. De Gemeente Alphen aan den Rijn ondersteunt het initiatief, waardoor dit jaar geen kosten verbonden zijn aan de plaatsing van de bedrijfsprofielen en vacatures. Op 18 januari wordt tijdens de Open Kwekerijdag een carrièreplein ingericht en aandacht gegeven aan het nieuwe initiatief.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties