Perennial Power verwelkomt 50e deelnemer

Perennial Power, de promotie-organisatie van vaste plantenkwekers, heeft deze week haar 50e deelnemer verwelkomd. Vaste plantenkwekerij Het Eyssel uit het Belgische Meerle werd verrast met taart.

Dit jaar viert Perennial Power haar vijfde verjaardag en het aantal deelnemers blijft gestaag doorgroeien. Met 50 deelnemers is het aantal sinds de oprichting inmiddels ruim verdubbeld.

Op 31 oktober houdt het promotiecollectief haar jaarlijkse bijeenkomst waar de resultaten van afgelopen jaar worden gepresenteerd en plannen voor komend jaar worden besproken. De bijeenkomst wordt gehouden bij Boomkwekerij Ebben in Cuijck. Kwekers of handelaren van vaste planten die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen door een mail te sturen aan info@perennialpower.eu voor meer informatie of om zich aan te melden voor de jaarbijeenkomst.

Perennial Power is het collectieve promotieplatform van de vaste plantenkwekers voor de vaste plant. Middels persberichten, fotografie, website, youtube en social media worden gebruikswaarden en toepassingen van vaste planten onder de aandacht gebracht bij consument en professional.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties