Welke bedrijfssoftware is er voor hoveniers?

  De hovenierssector maakt momenteel een ware digitaliseringsslag door, als we de softwarebedrijven mogen geloven. Toch is er ook nog veel werk aan de winkel. De schattingen lopen uiteen, maar iedereen is het er over eens dat een meerderheid van de hoveniers nog met briefjes en Excel-bestanden werkt. Tuin en Landschap zette de aanbieders van bedrijfssoftware voor hoveniers op een rijtje.

  Softwarepakketten voor de groensector zijn er al een tijdje. De eerste aanbieders van bedrijfssoftware voor hoveniers zijn nu ruim dertig jaar in de markt. Toch is een meerderheid van de hoveniersbedrijven nog altijd niet geautomatiseerd. Terwijl het aantal aanbieders van bedrijfssoftware, specifiek voor hoveniers, de laatste jaren flink is toegenomen. Er is voor elk type hovenier ook echt iets te kiezen; van eenvoudige programma’s tot op maat gemaakte softwarepakketten.

  Benieuwd welke softwarepakketten er allemaal op de markt zijn voor hoveniers? Lees het volledige artikel in Tuin en Landschap 5. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan het complete artikel en meer via Mijntuinenlandschap.nl. Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties