2020 start met meer veilingen in groen- en GWW-sector

Het aantal bedrijven in de agrarische-, groen- en GWW-sector dat gebruik maakt van online veilingen voor overtollig materieel, neemt sterk toe ten opzichte van voorgaande jaren. Voor 2020 is nu al een tendens te zien, doordat de veilingkalender behoorlijk vol is.

Accountmanagers bij Troostwijk Auctions zijn met diverse bedrijven in gesprek die hun keuze nog afwegen om te stoppen of door te gaan. Serieuze bedreigingen zoals stikstof, CO2-uitstoot en PFAS beïnvloeden deze keuzes. Meerdere vrijwillige opdrachten staan op de kalender, waarbij sprake is van bedrijven die in nieuw materieel investeren en van bedrijfsbeëindigingen.

Accountmanagers Menno Westerbrink en Stef Hooijman zien dat er begin 2020 veel jonge machines op de markt komen, zoals tractoren en graafmachines van 2 en 3 jaar oud. Voor ondernemers die snel over materieel willen beschikken en niet afhankelijk willen zijn van lange levertijden liggen hier kansen. Bedrijven kunnen ook zelf machines aanmelden bij Troostwijk Auctions.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties