Speeddaten in Appeltern

Tijdens het evenement Mystery Gardens in Lights kan er worden gespeeddatet in de Tuinen van Appeltern.

Mystery Gardens in Light - Appeltern

Op 28 en 29 september zijn in Appeltern een groot aantal tuinen mysterieus verlicht. Volgens het tuinenpark het ideale decor om een nieuwe liefde te vinden. Daarom organiseert het twee speeddate-avonden. Op vrijdag zijn singles in de leeftijdscategorie 50-65 jaar welkom en op de zaterdagavond die van 35-50.

Bij een speeddateavond ontmoet een groot aantal singles elkaar, waarbij de man-vrouw verdeling gelijk is. De dames blijven aan hun eigen tafel zitten, de heren schuiven om de drie minuten naar de volgende tafel, zodat ieder de kans krijgt elkaar kort face-to-face te spreken. De singles geven aan de gastvrouw door met wie ze graag nog een keer af zouden willen spreken, zodat contactgegevens uitgewisseld kunnen worden.

Beide avonden beginnen om 19.00 uur. Rond 20.30 uur eindigen de speeddates. Daarna is iedereen vrij om door de Mystery Gardens in Lights te dwalen, alleen of samen. Het tuinenpark verwacht veel vrijgezelle tuinliefhebbers, maar dit is geen voorwaarde om je aan te melden. Iedereen is welkom. Beide avonden kosten €25, aanmelden kan via de website.

Belevingsplekken
Het evenement Mystery Gardens in Lights vindt plaats van 28 t/m 30 september. Naast bijzondere verlichting, worden er ook in diverse tuinen zogenoemde belevingsplekken gemaakt om even bij stil te staan. Iemand vertelt een verhaal of er klinkt een lied. Het kan ook zijn dat de bezoeker wat wordt gevraagd; een wens voor een ander of ons allemaal.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties