Alle seinen op groen voor Vakbeurs Openbare Ruimte

  Zo’n beetje alle beurzen voor de groensector zijn gecanceld afgelopen jaar. De eerste beurs die sinds lange tijd op de kalender staat is de Vakbeurs Openbare Ruimte op 22 en 23 september. Alle seinen lijken op groen te staan voor de beurs in de Utrechtse Jaarbeurshal.

  Het was nog even spannend rond de laatste corona-persconferentie waarbij de meeste evenementen voorlopig werden verboden. Voor zogenaamde doorstroomevenementen geldt echter een uitzondering. Beurzen vallen hier ook onder.

  Inmiddels hebben zich al medewerkers van 176 verschillende gemeenten en andere overheidsorganisaties ingeschreven als bezoeker. Ook het deelnemersveld is goed gevuld.

  Deelnemers

  Er staan maar liefst 379 deelnemers in het beursoverzicht, verdeeld over de gebruikelijke aandachtsgebieden Groen, Spelen & Recreatie, Licht, Straatmeubilair, Bestrating, Landschaps­architectuur & Ontwerp, Bouw & Infra, Advies & Beheer en Sportaccommodaties.

  Ook staan er weer diverse lezingen op het programma. Aanmelden voor de Vakbeurs Openbare Ruimte kan via: www.openbareruimte.nl.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties