Appeltern zoekt mooie tuinverhalen

De Tuinen van Appeltern is op zoek naar mooie tuinverhalen. Bijzondere gebeurtenissen die plaatsvonden in de privé-tuin waarbij veel werd gelachen of juist verdriet werd gedeeld.

Een liefdesverklaring, een aanzoek, een bekentenis, een herinnering of een gebeurtenis: iedereen maakt wel eens iets geks, aardigs, vrolijks of ontroerends mee. Vaak vormt de eigen tuin of die van een ander daarbij het decor. Appeltern is op zoek naar dit soort bijzondere, inspirerende verhalen om ze met anderen te kunnen delen.

Het tuininspiratiepark wil daarmee laten zien dat ’de tuin meer met mensen doet dan alleen maar de plek is om te genieten van het groen en de zon. Een mooie tuin maakt meer los dan je denkt, mensen veranderen en worden er gelukkig door.’

Uit de inzenders kiest directeur Ben van Ooijen de tien mooiste verhalen. De schrijvers daarvan ontvangen een jaarkaart voor twee personen voor de Tuinen van Appeltern ter waarde van €60,00. Uiterlijk maandag 4 juni moeten de verhalen binnen zijn; op 6 juni worden de winnaars bekendgemaakt. Vanaf 16 juni zijn de verhalen te lezen in het park.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties