Bente van Meurs wint Skills Heroes Finale

  Bente van Meurs van de Heerlense mbo school Yuverta is Nederlands kampioen Bloembinder. Donderdag 31 maart en vrijdag 1 april streed ze in tijdens Skills the Finals in de Jaarbeurs Utrecht om de titel. Bij de finale Skills Talents (vmbo) wonnen Aniek Kootstra en Carine Stel  van Aeres VMBO Heerenveen.

  Bente volgt de opleiding Bloem, Groen & Styling en is volgens Yuverta Heerlen ‘een zeer gepassioneerde en getalenteerde studente’. Tijdens de finale streed Bente tegen zes vakgenoten die zich in de voorrondes hadden gekwalificeerd. De uit Bocholtz afkomstige studente mag Nederland nu gaan vertegenwoordigen op de WorldSkills 2022 in Shanghai. Thijs van Voorst van Aeres MBO won de zilveren medaille en Jasmijn Klein Oonk van Zone.college won het brons.

  Bente van Meurs in actie tijdens Skills The Finals.

  Bij de vmbo-studenten wonnen Amelie van Maanen & Juliëtte van Elferen van Aeres VMBO Velp het zilver en gingen Daphne van Velzen & Myrthe van de Vijver  van het Clusius College Castricum er met het brons vandoor.

  Vakwedstrijden

  Om het vmbo- en mbo-onderwijs onder jongeren te promoten organiseert WorldSkills Netherlands de Skills Talents en Skills Heroes vakwedstrijden voor studenten. ‘Door het meedoen aan vakwedstrijden krijgen deelnemers de kans te excelleren in hun vak. Daarnaast ontwikkelen ze hun talenten, worden ze enthousiast over hun vak en inspireren ze andere jongeren voor hun keuze voor beroepsonderwijs’, aldus de organisatie.

  Bron en foto’s: Yuverta

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  criptomoedas
  1 jaar geleden

  Obrigado por compartilhar. Estou preocupado por não ter ideias criativas. É o seu artigo que me deixa cheio de esperança. Obrigado. Mas, eu tenho uma pergunta, você pode me ajudar?