Tuin en Landschap Beurzen Beursactie Tuin en Landschap en De Boomkwekerij

Beursactie Tuin en Landschap en De Boomkwekerij

0

Uitgeverij Hortipoint staat deze week op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg met de vaktitels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij. In het kader van de vakbeurs is er een special beursactie.

Business developer Masja Pit: „Hier dragen wij onze missie uit: het bieden van objectieve en onafhankelijke vakinformatie in de sectoren Bloem en Groen. Met onze vaktitels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij streven we naar verdere professionalisering van de ondernemers binnen deze sectoren.”

Benieuwd wat dit voor u betekent? Kom naar de Hortipoint-stand in hal 2 (nr. 210)  en maak gebruik van deze beursactie. „Maak voordelig kennis met Tuin en Landschap of De Boomkwekerij. Ontvang een van deze vakbladen drie maanden lang thuis voor slechts €30.”

Gratis jaarabonnement

„U zit nergens aan vast. Bovendien maakt u kans om een jaar lang een van deze titels gratis te ontvangen. Wij verloten een jaarabonnement onder iedereen die gebruik maakt van de beursactie.

Heeft u al een abonnement, maar bent u benieuwd naar een van onze andere titels? Dan kunnen wij u ook een leuke aanbieding doen.

Nieuwsgierig? We zien u graag deze week in Hardenberg.”

Reageer op dit artikel

avatar