Cursussen Ontwerpinstituut in ACEC-gebouw Apeldoorn

Bij het Ontwerpinstituut starten binnenkort diverse cursussen. Zij vinden alle plaats in het ACEC-gebouw in Apeldoorn.

Allereerst begint op vrijdag 9 november de driedaagse cursus ’Kunst van het Presenteren’. Cursisten leren om zichzelf, hun bedrijf en hun ontwerp te presenteren aan (potentiële) klanten.

Cursussen Onwerpinstituut
Tom Klarenbeek met zijn winnende ontwerp voor een tuin bij een wijkcentrum in Tiel.

De cursus Ontwerpkunde voor tuin en park heet voortaan ’Ontwerpkunde, de basis’. Deze gaat op donderdag 22 november van start en beslaat vijf dagen. Tijdens de cursus wordt door de deelnemers in ateliervorm aan een project gewerkt. Een van de schetsontwerpen wordt omgezet in een professionele opdracht.

Bij de vorige editie van deze cursus ging het bijvoorbeeld om een tuin bij een wijkcentrum in Tiel waarbij zowel provincie, gemeente als het Waterschap betrokken zijn. Een selectiecommissie koos het ontwerp van cursist Tom Jansen uit Klarenbeek om verder te worden uitgewerkt.

In het nieuwe jaar op vrijdag 4 januari begint de cursus ’Ontwerpkunde, de verdieping’. Deze behandelt de creatieve en artistieke aspecten van het ontwerpwerk, die plaatsvinden na de opbouw van de schets. Ook deze cursus beslaat vijf dagen, telkens één dag per week.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties