Dabekausen gaat maaiers van Spearhead verkopen

Dabekausen breidt haar portfolio uit met rotary- en klepelmaaiers van Spearhead. Voor Nederland, België en Duitsland neemt Dabekausen de verkoop en service over van de Engelse machinefabrikant.

Jeroen Huijsmans, algemeen directeur bij Dabekausen: „We kijken uit naar de samenwerking met Spearhead. Het bedrijf is een van ’s werelds meest professionele leveranciers van maaitechnologie. Door deze samenwerking zien we talrijke synergieën, want het assortiment van Spearhead vult ons portfolio perfect aan. Met de grote rotary- en klepelmaaiers bieden we vanaf nu nog efficiëntere en duurzamere oplossingen voor landbouwbedrijven, luchthavens en gemeentelijke of militaire gebieden.”

Behoefte aan efficiënt maaien

Antony Prince, directeur Sales & Marketing bij Spearhead, vult hem aan: „Met Dabekausen breiden we onze verkoopactiviteiten in Nederland, België en Duitsland uit en kunnen we er voor zorgen dat het merk vertegenwoordigd wordt door een deskundig verkoopteam, maar vooral ook met de back-up van een bijbehorende service-afdeling. Door de samenwerking met Dabekausen creëren we een goede basis voor verdere uitbreiding van onze klantenkring in deze landen, want we zien een toenemende behoefte aan efficiënt maaien.”

Dabekausen wordt hiermee de algemene importeur en verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten in Nederland, België en Duitsland.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties