Tuin en Landschap nieuws Dolmans eerste in regio Noord met PSO 30+-certificering

Dolmans eerste in regio Noord met PSO 30+-certificering

0

Groenbedrijf Dolmans Landscaping Services Noord is opnieuw gecertificeerd voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en heeft daarnaast het PSO 30+-certificaat behaald. Hiermee is dit het eerste groenbedrijf in de regio Noord (Drenthe, Groningen en Friesland) met een PSO 30+-certificering.

Uit handen van PSO-bestuurder Yuri Starrenburg mochten directeuren Erwin Janssen (rechts) en Peter Grobbée (links) de certificaten in ontvangst nemen.

Het behalen van het PSO 30+-certificaat betekent dat het groenbedrijf voldoet aan de eis dat minimaal 30% van het personeelsbestand bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee levert Dolmans Landscaping Services Noord een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen. Opdrachtgevers mogen vanaf nu ook aan Dolmans Landscaping Services Noord voorbehouden opdrachten gunnen.

Sociaal ondernemen

Erwin Janssen, algemeen directeur Dolmans Landscaping Group: „Sociaal ondernemen is verankerd in onze hele organisatie. We vinden het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen zich te ontwikkelen. Want met de juiste begeleiding en opleiding zien we onze medewerkers uitbloeien tot volwaardige vakkrachten.”

Inclusieve werkgeverschap

Peter Grobbée, directeur Dolmans Landscaping Services Noord: „Wij zijn bijzonder trots op deze prestatie. Het is een bevestiging dat ons bedrijf sociaal maatschappelijk ondernemen serieus neemt. We hopen dat meer werk- en opdrachtgevers in deze regio het inclusieve werkgeverschap gaan omarmen.”

Reageer op dit artikel

avatar