Duurzaamste hoveniers ontvangen prijzen

  Onlangs zijn de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de verkiezing voor de Duurzaamste hovenier van Nederland voor 2019. Door de coronacrisis was er eerder dit jaar geen gelegenheid om de prijzen persoonlijk te overhandigen.

  In januari van dit jaar zijn op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg de winnaars van de Duurzaamste hovenier-verkiezing voor 2019 bekendgemaakt. De winnaars, S-Kwadraat (0-10 medewerkers) en Herman Vaessen (meer dan 10 medewerkers), zijn ook in 2020 doorgegaan met verduurzamen en het uitdragen daarvan.

  Tinka Chabot van S-Kwadraat heeft uit handen van juryvoorzitter Ruud Snijders en Wim van Veldhuizen van sponsor Husqvarna de prijzen in ontvangst genomen.

  Veel publiciteit konden de winnaars dit jaar niet geven aan de titel ‘Duurzaamste hovenier’. Zo konden lezingen en andere bijeenkomsten helaas geen doorgang vinden vanwege Covid-19. Het was voor de organisatie dan ook lastig om de gewonnen prijzen eerder uit te reiken.

  Persoonlijke uitreiking

  Onlangs hebben Wim van Veldhuizen namens Husqvarna als sponsor en Ruud Snijders namens Innogreen als juryvoorzitter, het accugereedschap van Husqvarna en de trofeeën, gemaakt door Van Vliet Kastanjehout, persoonlijk uitgereikt. Het was volgens beiden mooi om deze bevlogen bedrijven nogmaals te bezoeken en te horen hoe het proces van verduurzamen verder gaat.

  Ralf Vaessen van hoveniersbedrijf Herman Vaessen neemt het accugereedschap in ontvangst uit handen van Wim van Veldhuizen van Husqvarna.

  Inmiddels staat het nieuwe seizoen voor de deur. De beoordeling van de nieuwe inzenders voor de verkiezing Duurzaamste hovenier 2020 gaat binnenkort van start. De termijn voor aanmelding van kandidaten is inmiddels gesloten. Aangezien ook komend jaar beurzen als Groene Sector Vakbeurs en TuinIdee geen doorgang vinden, wordt nog gekeken naar de beste manier om de verkiezing te organiseren. Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties