Ebben kleedt Groene Inspiratiepark Hardenberg aan

Boomkwekerij Ebben kleedt het Groene Inspiratiepark tijdens de Groene Sector Vakbeurs 2019 in Hardenberg aan met karakteristieke bomen. Bijzondere exemplaren die bijdragen aan sfeer, menselijke maat, groenbeleving, biodiversiteit en evenwicht in de bebouwde omgeving.

Net als de twee voorgaande edities is er tijdens de komende editie van de Groene Sector Vakbeurs weer een Groen Inspiratiepark. Dit is een initiatief van Innogreen, Husqvarna, Espalier en Van Vliet Kastanjehout.

Het ontwerp van de buitenruimte is een spel van uiteenlopende componenten, waarbinnen de plantkeuze een bepalende rol speelt. Bomen en andere beplanting bieden oneindig veel mogelijkheden voor het creëren van een waardevolle én waardevaste buitenruimte.

Sortiment

Boomkwekerij Ebben kweekt een uitgebreid sortiment bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Aandacht voor innovatie in kleur, textuur en toepassing vormt daarbij het uitgangspunt. Plus het eigen groeikarakter en de natuurlijke identiteit van bomen en andere beplanting. Bij de een is dat grilligheid. Bij de ander het transparante bladerdak of de kleur van bast of blad.

Gemengde beplanting

Meer en meer ontdekken gemeenten en hoveniers de kracht van natuurlijke, gemengde beplanting in de openbare ruimte. Niet alleen komt hiermee de natuurlijke beleving van groen steeds meer terug in de stedelijke omgeving. Wanneer de boom zijn natuurlijke groeikarakter mag volgen, ontstaat ook een prachtige, unieke habitus, die op de lange termijn goed beheerbaar blijft.

Jubileumeditie

De jubileumeditie van De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 15, 16 en 17 januari 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Jaarlijks komen gemiddeld ruim 17.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomkwekers, boomverzorgers, tuincentra, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. Kijk voor meer informatie op www.groenesector.nl.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties