Eco2Shield en MowHawk winnaars Innovatie Awards

De winnaars van Innovatie Awards zijn dinsdagmiddag bekendgemaakt op de Groene Sector Vakbeurs. In de categorie Groene inrichting won Essie met Eco2Shield. In de categorie was de MowHawk van Wim van Breda de winnaar.

De jury van de Innovatie Awards had dinsdag de taak om uit de drie genomineerden in iedere categorie een winnaar aan te wijzen. In de categorie Groene Inrichting waren de genomineerden SunnyRain Solutions met de Rainwinner, Sempergreen met het Detentiedak en Essie BV met Eco2Shield.

Essie BV won de Innovatie Award in de categorie Groene inrichting met de Eco2Shield. (Foto: Lotte van Dijk)

Volgens de jury beantwoordden alle nominaties aan de criteria van vernieuwing, toegevoegde waarde voor de sector en inspelen op actuele thema’s zoals duurzaamheid en klimaatadaptatie. Winnaar werd uiteindelijk de Eco2Shield, met name vanwege het innovatieve karakter.

In de categorie Tuin & Park Mechanisatie waren de genomineerden Jean Heybroek met Maredo Strac 700, Bio Greenline met Greenline maaidraad en Wim van Breda met de MowHawk. Hoewel ook hier alle innovaties aan de criteria voldeden, kwam de MowHawk toch duidelijk als winnaar uit de strijd.

Wim van Breda en Datacadabra hebben met de MowHawk de Innovatie Award gewonnen in de categorie Tuin & Park Mechanisatie. (Foto: Lotte van Dijk)

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties