Ruim 11.000 bezoekers voor Groene Sector Vakbeurs

  Na ruim twee jaar afwezigheid konden bezoekers vorige eindelijk weer terecht op de Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. In totaal werden 11.103 bezoekers geregistreerd. Weliswaar een stuk minder dan de ruim 18.000 bezoekers van begin 2020, maar de beursorganisator toont zich tevreden.

  „Wij kijken met een enthousiast gevoel terug op de afgelopen beurseditie. Iedereen was vooral erg blij dat de beurs eindelijk weer door kon gaan na een jaar overgeslagen te hebben. Helaas was het dit jaar nog niet mogelijk om de beurs op de vertrouwde datum in januari te laten plaatsvinden, omdat beurzen toen nog niet gehouden mochten worden. Het was voor de sector niet een ideale datum, maar dankzij de verplaatsing naar maart kon de beurs vorige week doorgaan zonder beperkingen en dat zorgde ervoor dat het weer als vanouds aanvoelde”, zegt Ramon Schlepers namens De Groene Sector Vakbeurs.

  Ruim 11.000 bezoekers vonden hun weg naar de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Dat zijn er minder dan bij de vorige editie in 2020, maar de animo om elkaar weer te ontmoeten was desondanks groot. (Foto’s: Seijbel Photography)

  Door het uitstekend werkbare weer, gecombineerd met het feit dat hoveniers in deze periode van het jaar toch al erg druk zijn, hebben minder bezoekers dan normaal de beurs bezocht. Toch lieten veel hoveniers weten dat ze even wilden komen kijken, bijvoorbeeld naar nieuwe machines of om te zien wat voor innovaties er op de markt zijn. Of gewoon om elkaar weer even te zien.

  De volgende editie van De Groene Sector Vakbeurs vindt plaats op 10, 11 en 12 januari 2023. Kijk voor meer informatie op www.groenesector.nl.

  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  criar uma conta binance
  11 maanden geleden

  I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://accounts.binance.com/pt-PT/register-person?ref=V2H9AFPY

  nimabi
  4 maanden geleden

  Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi