Groene Sector Vakbeurs zet in op inspiratie

  Van 10 tot en met 12 januari vindt in de Evenementenhal in Hardenberg de Groene Sector Vakbeurs plaats. Traditioneel een moment om iedereen nog even de beste wensen over te brengen, maar ook om noviteiten in de groensector te bekijken.

  In de afgelopen zeventien jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Vakmensen ontmoeten er hoveniers, boomkwekers, beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening en tuin- en landschapsarchitecten.

  Dit jaar staat de beurs in het teken van verandering. Stilstand is immers achteruitgang. De beurs is groter dan voorgaande jaren en er is weer van alles te beleven. Zo pakt Stihl groots uit in hal 7 waar ze samen met IPC Groene Ruimte interactieve workshops geven. Daarnaast wordt in samenwerking met de Tuinprofessionals een belevingstuin aangelegd.

  Groene Inspiratiepark
  Primeur dit jaar is Het Groene Inspiratiepark, verzorgd door Husqvarma Nederland B.V., Van Vliet Kastanjehout, Innogreen V.O.F en Espalier. In dit park kunnen bezoekers duurzame, inspirerende praktijkoplossingen zien, voelen en vooral ervaren.

  Ook op kennisgebied ontbreekt het de bezoekers aan niets. In het hart van het park bevindt zich Het Kennistheater, waar tal van sprekers hun visie geven op het thema ‘duurzaamheid’ en relevante innovaties.

   

  Bekijk het complete programma op www.evenementenhal.nl/groenesector.