Groenkeur organiseert Bomen- en vasteplantentour

Naast de Groenspiratie Tour op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht, organiseert Groenkeur dit jaar ook de Bomen- en vasteplantentour.

Deze tour voert langs Groenkeur-kwekers die op duurzame wijze bomen en vaste planten kweken en hiermee invulling geven aan het inkoopcriterium ‘Maatschappelijk Verantwoord Inkopen’. Dit betekent dat de overheid niet alleen let op de prijs van wat zij koopt, maar ook op de effecten op milieu en sociale aspecten.

De Bomen- en vasteplantentour start om 12.00 en 14.00 uur. Vertrekpunt van de tours is bij de kiosk naast de entree in hal 2. Voor de wandelroute en te bezoeken bedrijven klikt u hier.

Groenspiratie Tour
Op beide beursdagen organiseert Groenkeur wederom de Groenspiratie Tour. Tijdens deze tour doen bezoekers elf exposanten aan die in een korte pitch vertellen over actuele en zeer uiteenlopende onderwerpen. De Groenspiratietours starten om 11.00 en 13.00 uur.

Per tour is er beperkt aantal plaatsen beschikbaar; vergeet dus niet om u hiervoor aan te melden bij uw beursregistratie. Bij aanmelding kunt u ná het tabblad ‘lezingen’ kiezen voor diverse beursbelevingen, waaronder deze tours.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties