GroenTechniek Holland trekt ruim 17.500 bezoekers

De organisatie van GroenTechniek Holland laat weten dat ruim 17.500 bezoekers de afgelopen editie van GroenTechniek Holland hebben bezocht. Dat is een lichte stijging ten opzichte van 2017 (16.000), die deels was verregend.

Ruim 170 deelnemers presenteerden van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september meer dan 4.000 machines van ruim 450 merken. Beursmanager Willem Bierema is tevreden met het verloop van de beurs en geeft aan dat dat ook geldt voor de deelnemende bedrijven.

„De deelnemers waren niet alleen tevreden over het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, maar ook over de overzichtelijke en compacte opzet van het evenement, de stands dichter aan de gangpaden en de snelle toegang en ruime nabijgelegen parkeerruimte.”

In de eerste onderzoeksresultaten onder bezoekers worden volgens de beursmanager met name de paviljoens Rent-a-Park over het invullen van tijdelijk lege openbare ruimte met een tijdelijk stadspark, het testparcours en het Zero Emission Paviljoen met alles over elektrificatie hoog gewaardeerd.

Meer over GroenTechniek Holland in Tuin en Landschap 19 die volgende week verschijnt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties