Hans Bakker nieuwe CEO Floriade Expo 2022

Hans Bakker is benoemd tot de nieuwe CEO en statutair directeur van Floriade Expo 2022. Bakker volgt Pieter Cloo op die eerder had aangegeven eind april te stoppen met zijn werkzaamheden.

In de afgelopen weken was Bakker als strategisch adviseur bij de Floriade-organisatie betrokken. Bakker heeft zijn sporen verdiend als algemeen directeur van RAI Amsterdam en is tot 1 mei voorzitter van VNO-NCW Amsterdam.

Post-Coronatijdperk

Bakker is enthousiast om het komende jaar leiding te geven aan de voorbereidingen van de wereldtuinbouwtentoonstelling.

„We komen in de realisatiefase van de Expo en staan aan de vooravond van het post-Coronatijdperk, waarin zich nieuwe kansen voordoen voor de organisatie van een Floriade. Vanuit mijn kennis en ervaring zal ik met grote inzet en plezier, samen met de collega’s van de Floriade-organisatie, er alles aan doen om voor de bezoekers, partners, founders en stakeholders, Floriade Expo 2022 in én voor Almere tot een groot succes te maken.”

Hans Bakker was eerder algemeen directeur van RAI Amsterdam. Hij volgt Pieter Cloo op die eind april bij de Floriade vertrok. (Foto: Amy Kouwenhoven Fotografie)

Naast Bakker continueert Sven Stimac zijn werk voor de Expo-ontwikkeling als operationeel directeur. Op deze manier moet er weer rust komen in de organisatie na de diverse directiewisselingen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties